Vind Lea Hvidt Kesslers nye bog!

Min yndlingsfilm, som jeg ser igen og igen

Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har set ’The Holiday’. Men den er lige god hvert eneste år. Jeg ser den i december og venter til det helt rigtige tidspunkt, hvor jeg er alene. Jeg smiler og griner og græder, og den får hver eneste gang den samme følelse og sidste bid af julemagi ind i kroppen på mig.

Særligt rejseminde

Jeg udgav min debutroman tidligere på året, og nu skriver jeg på bind to. Kort fortalt handler historien om tre venner i slutningen af 50’erne, som lever vidt forskellige liv. Denne her fortælling foregår i Afrika, som jeg selv har et særligt minde fra: En nat på Serengeti-sletten i Tanzania, hvor min mand og jeg og vores tre børn optager et rejseprogram. Vores ti uger gamle søn vågner og skal ammes. Vi bor i en teltlejr, som ligger frit på sletten. Alt er stille bortset fra naturen. En velkendt, men også ret skræmmende lyd høres pludselig i mørket. Jeg ammer min søn færdig lige så stille, jeg kan, og ånder lettet op over vi ikke forstyrrede naturen med høje babylyde. Næste morgen fortæller dem, der arbejder der, at der har været løver forbi campen om natten.

Vildeste naturoplevelse

Vi har prioriteret at rejse meget med vores børn, og vi rejser gerne til steder, hvor vi kan udforske naturen. Et af de vildeste minder, jeg har, var at svømme med vilde delfiner og havskildpadder ved Gili-øerne. Vi kom så tæt på, at vi faktisk kunne røre og en enkelt delfin strejfede mit ben i forbifarten. I virkeligheden er jeg ret nervøs over at svømme i havet. Men jeg gør det, fordi jeg ikke vil gå glip af det og denne oplevelse var virkelig særlig, specielt fordi jeg gjorde det med mine børn.

Guilty pleasure

Jeg kan ikke gå forbi hylden på små hoteller, eller endnu bedre skabe, der er placeret rundt i naturen, som indeholder gamle bøger. Jeg elsker ideen og jeg tager mig selv i at nærstudere alle bøger hver eneste gang. Det her minibibliotek er fra en gåtur i New Zealand. På en sti midt i ingenting. Det er ikke størrelsen, men gørelsen. Jo mindre, jo sødere. Et virkelig fint et af slagsen herhjemme finder man ved palmestranden i Frederikshavn.

Mit yndlings skrivespot, Cafe Fru Jørgensen i Roskilde.

Jeg elsker små cafeer, og selvom jeg ikke som sådan er til gamle fund i indretningen i mit hjem, så elsker jeg stemningen, det giver på cafeer og restauranter. Jeg fandt Cafe Fru Jørgensen i Roskilde, da jeg skrev min debutroman. Jeg ledte efter den rette stemning og jeg prøvede mange cafeer, også i København. Men denne lille bagercafe her lidt væk fra gågaden i Roskilde, den havde det, jeg ledte efter. Jeg bestiller gerne en bolle eller en kage og så en chai latte til mit arbejde.

Fem heldige læsere man vinde Leas nye bog “Hvem fanden er Alice”, ved at besvare følgende spørgsmål:

Hvad er Leas yndlingsbog? 

a) Grease

b) The Holiday

c) Titanic 

    Dit svar

    Navn (skal udfyldes)

    Adresse (skal udfyldes)

    Postnummer (skal udfyldes

    Mobilnummer (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)